eu pályázatok sport

Neked is egy lehetőség

Mi lesz, ha megszűnnek az EU pályázatok vagy kiapadnak az Állami források? Nem kétségbeejtő?

Részben jogos az aggodalom, de az biztos, hogy a nagy többségnek a csapok el fognak hamarosan záródni.

Már most látszik, hogy az EU övezethez való tartozás komoly kihívás elé állítja kis hazánkat is.
Politikától függetlenül kérdezem, mi lesz ha nem lesz Otthon melege Program, vagy Háztartási gépcsere program, mint hűtő, mosógép stb… állam által hozzájáruló további támogatások?

Van egy lehetőség, amiről még nem sokan hallottak, de hatalmas potenciál van benne!

Vissza nem térítendő támogatás

Az elmúlt időszakban sokat nézegettem én is a különböző pályázatokat és egyre inkább azt látom, hogy a támogatásokra való jogosultság összhangban van a jövedelemmel. Nem is akarok erről olyan sok szót ejteni, hiszen a Googleban keresve az olvasó rájön, hogy a legtöbb kiírás nem az ő profiljára van megtervezve.

 

Van viszont egy olyan vissza nem térítendő támogatási lehetőség, amivel a piacon, egyedülálló módon lehet támogatási kérelmet benyújtani és forrást szerezni ötleteinkre, elképzeléseinkre. Elsősorban üzleti szempontból és másodsorban szociális szempontból döntenek, de ha szükséged is van, mondjuk Tabletre vagy Pc számítógépre akkor az a tippünk, hogy ne a rászorultsági tényezőt erősítsed, hanem pár mondatban arról írj milyen innovatív dologra is fogod használni a céleszközt!

MEGTEKINTEM

 

Eszköz beszerzés

Talán az egyik leginkább keresett pályázati megoldás. eu pályázatok sport keretein belül biztos, hogy szükség lehet a legújabb számítástechnikai eszközökre, meg, ha támogatásban adják, akkor vétek lenne kihagyni. Nemigaz?

Első kőrben szerintem mérd fel hány eves a számítógéped a tablet készüléked, és ha már elég lassú, meg értéke sem nagy akkor gyorsan érdemes lecsapni a piac legjobb ajánlatára.

Ez tényleg valós támogatást biztosít, rengeteg nyertessel!
Az ideg széttépne, ha rájönnél mit szalasztottál el! Ingyen Tabletek, Laptop és Pc számítógép konfigurációk nagy választéka!

MEGTEKINTEM

 

Weboldal pályázat

Ez több mint amit elsőre kiolvasnál belőle. A piac tele van rengeteg ingyen honlap ajánlatokkal, aminél annyi az ingyenes csak hogy kapsz, egy felületet aztán csináld magad mozgalom, de minden mást Upsellként kaphatsz meg, magyarul fizetned kell.

Ez a támogatás más, ugyanis itt egy egész csapatot (Grafikus, Marketinges, Informatikusfejlesztő és programozót) kapsz, hogy ingyen elkészítsék és tartalommal fel is töltsék a honlapod! Nem kell neked ezen dolgozni meg a tárhellyel beállításokkal bíbelődni. Mindezt ingyen és olyan honlapot kapsz, amilyent szeretnél! Ja és végre egy gyors és erős VPS szervert is adnak alá, ha elég jó pályázatot küldesz be!

Másik szempontból nem csak spórolsz 150-300 ezer forint körüli összeget, hanem mögötted lesz egy profi csapat hogyha a honlapoddal kapcsoltban bármilyen probléma felmerül (vírus támadás, vagy elállítasz valamit rajta …stb) akkor is segítenek!

MEGTEKINTEM

 

Pályázatok Egyesületeknek, és Alapítványoknak

Talán az egyik legnehezebb helyezettben a Nonprofit szervezetek vannak. Kevés az 1% felajánlás, nehezen érnek el online embereket vagy nincs elég önkéntes a mozgósításhoz.

Ezek mind valós problémák, főleg mióta a kormány átláthatóbbá szeretné tenni a civil szervezetek működését és egy valóságos szabadságharcot folytat ellenük.

Részben van erre egy igen jó projekt kidolgozva, amivel a civilszervezetek is bevétel orientáltak lesznek, több embert érhetnek el. Ne csak egy státusza legyen egy szervezetnek (közhasznú fokozat) hanem valósággal éljen és lélegezzen az a közösség.

Mi kell ehhez? Elsősorban egy erős digitális jelenlét, honlap és online közösségi kampányok amik többszázezer forintra is rúghatnak. Ehhez biztosít, rengeteg erőforrást ez a pályázat ne hagyd ki! Fontos hogy időben lépjük meg a benyújtást, mert mások könnyen beelőzhetnek minket!

MEGTEKINTEM

 

Mit is érdemes tudni a pályázatokról?

A pályázatok mindig egy versenykihívást is jelentenek, polihisztori tudás vagy külsős szakértőre van szükség a források megszerzésére. Persze nem mindenki rendelkezik a megfelelő kompetenciával egy pályázat megírásához.

Van viszont egy olyan lehetőség, ami 5 perc alatt kitölthető és nem arra kíváncsi a Támogató szerv, hogy milyen utópisztikus Cash-Flow táblát állítasz össze, vagy mennyire innovatív az ötleted. Ezt a pályázatot neked állították össze és jó referenciának is használhatod!

MEGTEKINTEM

 

 

Milyen támogatási formák vannak és mekkora piaci értékkel bírnak?

Amiket mi összegyűjtöttünk elősorban a Digitális megjelenés erősítésére szolgálnak!

  • Vissza nem térítendő pályázati támogatás
  • eu pályázatok sport
  • Eszköz beszerzés támogatás
  • Közel 1 millió forint piaci értékű garantált támogatás
  • Kampánytámogatás
  • Webáruház nyitásának támogatása
  • Egyszeri pénzbeli támogatás

MEGTEKINTEM

 

Kezd el még ma!

Fogalmazd meg mit is szeretnél, a pályázati adatlap kitöltése körülbelül 5 perc. Elsősorban nem “profi” pályázatokat várunk, de azért fontos az összeszedettség és a cél körülírása.

Nem lennél mérges ha véletlenül lecsúsznál erről a lehetőségről? Most vedd kezedbe a sorsod TE!

Többféle pályázati csomagot biztosítottunk így te is el tudod dönteni mire is van szükséged. Legyen a sikered a mi sikerünk is, mert a pályázataink elnyerése NEM SZERENCSE KÉRDÉSE!

….és miért Greenlight pályázatok a nevünk?

Szeretjük a természetet és a Technológiát egyszerre, ezért olyan modellt dolgoztunk ki ami utat mutat ebben a digitális visszhangban és harmonizál a környezettel.

Ezt a fényt érdemes követni mindenkinek!

 

 

 

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

IVR Telefonszám: 

+36 90 900-352

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet