A pályázataink 2016 Januárba nyúlnak vissza melyet az Xpertstudio Kft írt ki Digitális Világ címen. Annyira népszerű lett, hogy ezt követően a TEES Nonprofit Kft szervezése alatt megy a Greenlight pályázatok futása.
A pályázatokat negyedévente írjuk ki és körülbelül a projekt megvalósítási idővel párhuzamosan lehet jelentkezni a pályázatokra.

2016 óta több mint 300 kedvezményezettnek 50 millió forint piaci értékű támogatást biztosítottunk. Szeretnénk folytatni ezt a munkát, mert látjuk hogy nagy az igény a forrásteremtésre.

Beérkezett pályázatokat tekintve minden szinten érkeznek be pályázatok hozzánk. Mivel elsősorban üzleti szempontból minősítünk, nem zárjuk ki azokat sem akiknek úgymond alapvető szüksége vagy szociális jellegű támogatásra van szükség.

Ha többet szeretnél tudni látogasd meg a Greenlight pályázatok oldalát!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

IVR Telefonszám: 

+36 90 900-352

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet