Az év elején rendbe tettük honlapjainkat így a Google is jelentősen jutalmazott bennünket! A tartalmaink olvasottsága körülbelül 60 másodperc átlag ami nagyon jónak mondható. Átlagosan 1.8 oldal az egyedi oldal megtekintés. Akik követnek ők mindig csak a legújabb híreket olvassák az új látogatók pedig több oldalt is elolvasnak egymásutánban.

A programozási időszak végének közeledtével egyre több pályázat jelenik meg és egyre többen ki is használják az ezekben rejlő lehetőségeket.

Talán Magyarországon még ennyi forrást nem is osztottak szét mint ami az elmúlt időszakban szakadt a KKV-k, magánszemélyek háztartási nagygépek cseréje, vagy különböző civil szervezetek számára.

A gazdaság növekedésével és a nyugatról beáramló tőke még nagyobb lehetőséget ad arra, hogy Nonprofit szervezetek kitörjenek a hosszú ideje tartó névtelenségből és a társadalomba egyre nagyobb beágyazódást és ismertséget érjenek el!

Mindezt hogyan érjük el? Jelentkezzünk a Greenlight pályázatokra!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

IVR Telefonszám: 

+36 90 900-352

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet