A támogatás elnyerése feltételekhez van kötve. Azok akik kedvezményt kapnak a teljes támogatás igénybevételét követően nincs vissza térítendő rész. A támogatásban biztosított kedvezmény 100%-a vissza nem térítendő.

Ingyen Tablet esetén ez annyit jelent, hogy a kiszállított tablet eszközöknél sem postai díjat sem utólagos fizetési kötelezettség nem terheli a kedvezményezettet.

Ingyen honlapnál a 150 ezer forint értékű honlapnál nincs munkadíj kiszámlázás, így azt a támogatott teljes egészében felhasználhatja projektmegvalósításra. A honlapok a legmodernebb rendszert használják, így megfelelően vehetik fel a versenyt akár a konkurenciákkal az új ügyfelek vagy csak egyszerűen egy újabb perspektíva nyílik meg a pályázóknak az online felületen.

Ne hagyd ki a lehetőséget, pályázataink folyamatosan futnak!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

IVR Telefonszám: 

+36 90 900-352

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet