Hét az egyben webáruházához fejlesztett Pont szállítási modullal hét csomagküldővel bővíthető a webáruház kiszállítása. A vásárló térképes keresővel, automatikus helymeghatározással, egyszerre kereshet átvevőpontot akár mind a hét szolgáltató: Pick Pack Pont, Posta Pont, GLS CsomagPont, FoxPost, Trans-o-flex, Csomagküldő, DPD csomagpont pontjai között.

A WooCommerce egy ingyenes WordPress webáruház plugin, amely mára nagy népszerűségre tett szert könnyű használatával. Ezt a vonalat folytatja a Pont szállítási plugin, amelynek modern szolgáltatásaival tovább fejleszti a webáruház használhatóságát. A legújabb 4. változatban már több kiválasztómód is használható, hogy a sztenderdektől eltérő sablonokkal, bővítményekkel is működjön.

A Pont szállítás szolgáltatásai

A Pont szállítás a pénztárnál egy könnyen használható keresőt nyújt a vásárlónak, mellyel egyszerűen kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb átvételi pontot. Kereshet irányítószám, település alapján, de térképen is kiválaszthatja a számára kedvező átvételi pontot (a beállított szolgáltatók átvevőpontjai közül). Ráadásul a két kiválasztási rendszer követi egymást, az irányítószám/település kiválasztása után a térkép ránagyít a megadott területen található pontokra, így onnan a térkép segítségével is választhat. Amennyiben a vásárló engedélyezi a helymeghatározást (https esetén) vagy már megadta az irányítószámát, akkor a térképen a hozzá legközelebb eső átvételi pontokat láthatja a térképen.

A webáruház üzemeltetőjének egyszerű választási lehetőséget biztosít az átvételi pontokra szállító szolgáltatók közül. Ezáltal könnyedén válthat a legjobb árat, szolgáltatást nyújtó szállító cégek közül. Ráadásul mindig a szállítótól független, megszokott felületet használhatja. A szállítási plugin karbantartást sem igényel, mivel az átvevőpontok listája automatikusan (naponta) frissül, így mindig a legfrissebb boltlistából választhat a vásárló.

A beépített exportálási lehetőséggel mostantól egyszerűen rendelhet futárt, rögzíthet kiszállásokat más rendszerekben. Ehhez, csak ki kell jelölni a rendeléseket, majd a kívánt csoportműveletet (Exportálás CSV-be, GLS címkenyomtatás) alkalmazni, és rögtön készül a CSV vagy PDF fájl.

Átvevőpont kiválasztása

 

Szállítási mód hozzáadása a zónához, beállítások

Címkenyomtatás, exportálás csv-be

A plugin támogatja a megrendelések tömeg exportálását CSV formátumba, illetve közvetlenül a GLS csomagküldő címkenyomtatási rendszerébe. Címkenyomtatásnál lehet futár és CsomagPontos kiszállítá – amennyiben a rendelésnél a vásárló GLS átvevőpontot jelölt meg átvételre. Ellenkező esetben futár kerül megrendelésre (bármilyen szállítási módú rendelésre kérhető). Címkenyomtátás során az utánvét beállatási automatikus. Ha a beállításokban a GLS címkenyomtátás nincs engedélyezve, akkor a szállítási rendeléseket a plugin címkenyomtátási listaként küldi el a GLS rendszerébe, amennyiben engedélyezve van a nyomtatás, az exportálás végén automatikusan letöltésre kerül a PDF és rögzül a megrendelés.

Megrendelés exportálása

Megrendelések exportálása CSV fájlba

Átvevőpont megjelenítése

Kulcsszavak segítségével testre szabható az átvevőpontok adatainak megjelenítése. Megjeleníthető adatok: [azonosító], [cím], [csoport], [irányítószám], [leírás], [név], [szolgáltató], [telefon], [térkép], [újsor], [város].

Térkép esetén az átvevőpont címe a Google Maps-re mutató linkként kerül megjelenítésre.

Google Maps kulcs, címkenyomtatás beállítása

> Beállítások > Pont fülnél adható meg a Google Maps kulcs és a GLS csomagküldő címkenyomtatási beállításai.

Pont szállítási modul beállítása - Exportálás, Google Maps kulcs

Geolokáció, automatikus helymeghatározás

Általános Pont beállítások

Az itt lévő beállítások az összes Pont típusú szállítási módra vonatkoznak.

Pont szállítási modul általános beállítása

Zóna beállítások

A zóna beállításai, csak az adott szállítási módra vonatkoznak.

Pont szállítási modul zóna beállítása
Amennyiben érdekli szolgáltatásunk 30 ezer forint + Áfa díjért telepítjük és beállítjuk!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

IVR Telefonszám: 

+36 90 900-352

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet